avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire pe conturi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire pe conturi

Buna ziua,este legal sa mi se puna poprire pe 2 conturi bancare la 2 banci diferite si sa trimita solicitare si la servici??
Cel mai recent răspuns: emamari74 , utilizator 04:28, 30 August 2019
Este. Daca e facuta de executor judecatoresc sau de ANAF. De ce s-a ajuns aici? Spuneti-ne mai pe larg problema
Un rest de plata de la un pfa,dar parca am inteles ca exista o lege care interzice poprirea pe mai multe conturi,din anu asta,suma a fost de 68 de lei dar in aceeiasi zi mi s- a pus poprire pe amandoua conturile si s- a instintat si la servici,va multumesc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont de salariu ionutcn ionutcn In anul 2011 mi s-a pus poprire pe contul de salariu la raifeissen...aveam -14000 de lei in cont, a fost vorba de o inselaciune, s-a facut un credit pe numele ... (vezi toată discuția)
Poprire... este posibil? le_dana le_dana fostul meu angajator a primit de la un executor judec. o adresa de infiintare a popririi pe numele meu.(neplata ratelor la un credit de consum) eu de ceva timp ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie instintare bryan bryan La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141 eu ... (vezi toată discuția)