avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligativitate deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligativitate deschidere punct de lucru

Societatea noastră a achiziționat anul trecut, în luna octombrie 2018, un teren. Începând cu anul 2019 societatea noastră a început demersurile pentru obținerea tuturor avizelor necesare în vederea obținerii autorizației de construcție pentru o noua hală industrială. Autorizația de construcție a fost obținută în luna mai iar ordinul de începere al lucrărilor a fost dat în luna iunie. Construcția este realizată de un antreprenor general fără participarea salariațiilor societății noastre. Durata realizării construcției prevăzută în contract este de 5 luni de la ordinul de începere al lucrărilor.
Trebuie deschis punct de lucru pe perioada lucrărilor de construcții sau doar dupa finalizarea constructiei si inceperea efectiv a activitatii?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:07, 30 August 2019
Doar dupa finalizarea si receptia constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema isu popelo popelo Buna ziua, Am o cladire industriala, pe persoana fizica, autorizata ISU pentru productie si depozitare din 2004. In urma cu cateva luni, am inchiriat ... (vezi toată discuția)
Constructie demolata si casata Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Am o autorizatie de construire pentru o hala industriala, hala pe care am inregistrat-o in ... (vezi toată discuția)
Proces verbal receptie constructie gard - buna ziua, am achizitionat un teren si am decis sa optam pentru ... Clawdyaaa Clawdyaaa Buna ziua, Am achizitionat un teren si am decis sa optam pentru delimitarea lui prin construirea unui gard din placi de beton cu fundatie. Am mers la ... (vezi toată discuția)