avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drept pensie de handicap cu cancer melanoma malignus ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drept pensie de handicap cu cancer melanoma malignus cu metastaze

Buna ziua,
sotul e diagnosticat cu cancer melanoma malignum stadiu 4 cu metastaza la plamini, ficat si creier. Are doar 9 ani vechime in munca. Are dreptul la pensie de bola, handicap?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie de boala (cancer) slytuta slytuta Am si eu o problema cu tatal meu. a fost diacnosticat cu cancer in gat limba si bolta palatina. conform calculelor de pe cartea de munca are o vechime de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit ... Mukendi Mukendi Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit violent cu părinții mei după ce aceștia iau lăsat casa cu contract de întreținere ... (vezi toată discuția)
Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate au dreptul la pensie de boala din romania? lucyculin lucyculin De curand am aflat de o familie de romani care trec printr-o grea incercare, si as vrea din tot sufletul sa-i ajut… Aceasta familie, ca atatia alti ... (vezi toată discuția)