avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit ...

Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit violent cu părinții mei după ce aceștia iau lăsat casa cu contract de întreținere in urmă cu 20 de ani. Tin să precizez că între timp el a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în metastaza si pe creier. De atunci când rămâne singur cu ei îl agresează pe tatăl meu iar mamei mele îi ia toată pensia. Spune tot timpul ca el este handicapat si nimeni nu poate să-i facă nimic. Mă simt neputincioasă în fața acestei situații va rog cineva ma poate îndruma ce pot să fac?
Cel mai recent răspuns: Mukendi , utilizator 18:18, 23 Mai 2022
Buna ziua, nu prea puteti face nimic. Metastazele pe creier ii afecteaza judecata si comportamentul. Este un diagnostic infiorator care nu ii lasa multe sperante si nici multe zile. Siingurul lucru pe care il puteti face este sa il convingeti sa se interneze si sa se trateze sau sa se interneze intr-un centru de ingrijiri paliative. Nu are familie? Parintii pot incerca sa desfiinteze ctr. de intretinere avand in vedere ca el nu mai este capabil sa ii intretina insa sorti de izbanda sunt moderati iar timpul nu curge in favoarea niciuneia dintre parti.
Va multumesc pentru sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitale... medici... românia ContSters325926 ContSters325926 Acum doua luni,am simtit odurere intercostala,durere care se tot accentua si am mers la medlife...minau pus diagnostic de :nevralgie intercostala,dupa doua ... (vezi toată discuția)
Suntem cinci frați, din care doar doi am avut grijă de mama înainte să moară. cum aș putea face ca aceia pe care nu i-a interesat deloc de ea să nu-și primească partea de moștenire? Oliver1 Oliver1 Bună ziua Tatăl meu a decedat în 2007 iar mama mea 2019 iulie... Acuma noi suntem 5 copii mostenitori la apartament....dupa decesul mamei sau adunat toți ... (vezi toată discuția)
Neglijenta stomatologica! Patrascanlili Patrascanlili Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in aceasta problema: anul trecut tata si-a facut o lucrare dentara(proteza) iar medicul nu l-a informat si nici indrumat , ... (vezi toată discuția)