Bună ziua, am si eu o mare problemă cu fratele meu care a devenit violent cu părinții mei după ce aceștia iau lăsat casa cu contract de întreținere in urmă cu 20 de ani. Tin să precizez că între timp el a fost diagnosticat cu cancer la plămâni în metastaza si pe creier. De atunci când rămâne singur cu ei îl agresează pe tatăl meu iar mamei mele îi ia toată pensia. Spune tot timpul ca el este handicapat si nimeni nu poate să-i facă nimic. Mă simt neputincioasă în fața acestei situații va rog cineva ma poate îndruma ce pot să fac?
Buna ziua, nu prea puteti face nimic. Metastazele pe creier ii afecteaza judecata si comportamentul. Este un diagnostic infiorator care nu ii lasa multe sperante si nici multe zile. Siingurul lucru pe care il puteti face este sa il convingeti sa se interneze si sa se trateze sau sa se interneze intr-un centru de ingrijiri paliative. Nu are familie? Parintii pot incerca sa desfiinteze ctr. de intretinere avand in vedere ca el nu mai este capabil sa ii intretina insa sorti de izbanda sunt moderati iar timpul nu curge in favoarea niciuneia dintre parti.