avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In perioada 1985 -2003 am lucrat pe santier, regim de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In perioada 1985 -2003 am lucrat pe santier, regim de lucru 10 si 12 ore pe zi, iar lunar se obtineau si indici la salarul de baza . Noua lege a pensiilor reglementeaza in calculul punctului de pensie si aceste venituri sau nu.

Pe santiere in perioada pana in 2001 se lucrau 10 ,12 ore pe zi , se lucra sambata si dumnica, se luau prime, lunar in functie de realizari se primea indice la salar. Noua lege a pensiilor reglementeaza folosirea acestor venituri in calcularea pensiei sau nu. Daca reglementeaza ce articol din lege este si care este procedura de recalculare a pensiei. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie functie de acor, nr. ore lucrate, prime etc. sasviorel sasviorel Am solicitat casei de pensie recalcularea pensiei pana in 01.04.2001.In acest sens am inaintat o adeverinta care cuprinde datele de identificare ale firmei, ... (vezi toată discuția)
Sporuri din adeverinta nevalorificate la calcul pensie. Paulescu1957 Paulescu1957 Duna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: In dosarul de pensie am anexat o Adeverinta de la fostul angajator unde se mentioneaza clar: ... (vezi toată discuția)
Acte pentru recalculare pensie Ana Rodica Ana Rodica Va rog sa ma lamuriti de ce la recalculare a pensiei, pentru perioada de activitate dupa iesirea la pensie, trebuie sa depui adeverinta de venituri si cartea ... (vezi toată discuția)