avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Teapa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Teapa

Buna ziua am facut o comanda in anglia de eliminare cont de icloud la un o firma doctor unlock.net dar sa dovedit a fi o țeapă si foarte lume este in acelaș situație si as daca se poate face o reclamație sai închidă sa nu mai pățească si altii oameni la el va multumesc

Alte discuții în legătură

Inselatorie agentie de modelling Cristi997 Cristi997 Buna ziua, In data de 17 noiembrie 2017 am fost abordat in zone AFI Cotroceni de o firma de recrutari de modelling numita Office Media International. Nu ... (vezi toată discuția)
Obligatiile magazinelor online de a onora comenzile TudorS24 TudorS24 Buna seara, In urma cu cateva ore am plasat o comanda pe site-ul unui retailer de IT. Pretul care l-am platit este foarte mic ceea ce ma face sa cred ca ori ... (vezi toată discuția)
Refuz returnare bani rochie mireasa caunicioana caunicioana Buna ziua, In februarie 2018 am achitat integral rochia de mireasa, iar astazi cand am ajuns la magazin, sediul din Iasi a fost desfiintat. Comerciantul mi-a ... (vezi toată discuția)