avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate face redobandirea permisului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate face redobandirea permisului?

Buna ziua. In cazul in care , dupa 2 dosare penale in care condamnarile au fost o amenda penala achitata de 9 luni si a-2a condamnare la 1 an si 4 luni cu suspendare care a ramas definitiva acum 14 luni, de drept se poate merge la examen/oras pentru redobandirea permisului.

Intrebarea mea este, daca a intervenit un al 3-lea dosar penal pe tru coducere cu permisul suspendat, acest dosar inca nefiind pe rol, se mai poate obtine redobandirea pana la solutionarea celui de-al 3-lea dosar penal?

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere BlueFeather BlueFeather Buna ziua, Am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu suspendare sub supraveghere in data de 14 Martie 2018 (data condamnarii definitive) pentru conducere cu ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Maryus-dora Maryus-dora În urma cu 9 ani în urma unui proces am primit o amenda cu suspendare de 10.000 Ron la regimul circulației și pentru aceasta amenda organele de la ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere CiobanuManuela CiobanuManuela Tatal meu a fost prins conducand un autoturism pe un drum judetean cu o alcoolemie de 1,15! In urma procesului a fost data de catre judecator urmatoarea ... (vezi toată discuția)