avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de inserție

În octombrie m-am întors la vechiul loc de munca, am demisionat și m-am angajat în alta parte am beneficiat de stimulent deoarece copilul doar în ianuarie urma sa facă 2 ani. Acum doresc sa ma angajez în alta parte, copilul doar în ianuarie urmează sa facă 3 ani, cum procedez fără sa pierd stimulentul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 2 Septembrie 2019
Data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)
Stimulent cryys cryys Buna ziua, M am întors din concediu de creștere copil cu 95 de zile inainte de a împlini copilul 2 ani, la un alt angajator fara sa am întrerupere in ... (vezi toată discuția)