avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura pasaport minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura pasaport minor

Buna ziua!Am un baietel de 9 ani si as dori sa plec cu el in vacante in afara tarii dar din pacate nu am reusit sa obtin procura pentru eliberare pasaport de la tatal lui.Mentionez ca nu am fost casatorita cu tatal copilului acesta fiind in grija si intretinerea mea dar custodia o avem impreuna.Din diverse motive tatal ne tot promite ca ne va da acordul pentru obtinerea pasaportului dar din pacate nu s a tinut de cuvant nici nu mai raspunde la telefon.As dori sa stiu daca exista vreo alta cale de a obtine aceasta procura eventual sa il chem in instanta.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Refuz pasaport minor biancacriss biancacriss buna ziua. am un baiat de 9 ani rezultat di concubinaj, tatal ii plateste doar pensia alimentara,in rest nu contribuie cu nimc nici nu l-a vzitat de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Custodie comună cu înțelegere verbală diferită de cea stabilită la notar, și cu multe probleme pentru minor. as putea sa acționez în instanță pentru custodie exclusivă? roxanavasiliu roxanavasiliu Buna ziua. Am divortat in 2016, dupa nasterea baietelului (in conditiile in care tatal a petrecut toata sarcina si in an din viata copilului in alta tara, fara ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat cela_relly cela_relly Buna ziua . Am doi copii , o fetita de 7 ani si un baietel de 3 ani. Tatal copiilor a plecat acum vreo 3 ani pe undeva prin Spania. Nu am fost casatoriti ... (vezi toată discuția)