avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de un sfat

Buna ziua .
Am doi copii , o fetita de 7 ani si un baietel de 3 ani. Tatal copiilor a plecat acum vreo 3 ani pe undeva prin Spania. Nu am fost casatoriti legal. As dori sa stiu ce demersuri ar trebui sa fac pt a reusi sa-i fac pasaportul fetitei pentru a putea pleca cu mama mea in vacanta in strainatate , avand in vedere ca nu am cum sa obtin o procura de la el pentru ca nu stiu unde locuieste.
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 10:16, 26 Martie 2008
Sa obtineti o hatarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de incredintare a copiilor. Se procedeaza intocmai ca si in cazul parintilor divortati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul minorului dayana7 dayana7 la iesirea din tara cu minorul, este absolut obligatoriu sa am si acordul tatalui? dar daca acesta a plecat din tara cu multi ani inainte si nu a mai dat nici ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie procura pt a scoate copilul din tara? Mihaela.Miki Mihaela.Miki Ma numesc Mihaela si sunt divortata de 3 ani.Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie prin hotarare judecatoreasca irevocabila si ... (vezi toată discuția)