avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca depun Decizia medicala asupra capacitatii de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca depun Decizia medicala asupra capacitatii de munca la Casa de pensii, o mai pot contesta in instanta?

Buna ziua! Prin fals intelectual si abuz in serviciu mi s-a emis intai o decizie medicala asupra capacitatii de munca prin care mi se respingea incadrarea in grad de invaliditate. Am facut contestatie si tot prin fals intelectual si abuz, mi s-a acordat gradul doi de invaliditate, eu fiind incadrabil in gradul 1 de invaliditate. Medicul mi-a ascuns boli extrem de grave documentate cu acte medicale in dosarul medical, in schimb mi-a inventat boli psihice pentru a ma face sa-mi pierd credibilitatea in fata instantelor de judecata, eu avand litigii si plangeri penale cu colegii lor si institutia la care lucreaza. Daca as depune decizia medicala la casa de pensii pentru a obtine un venit, mai am dreptul sa o contest in instanta?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in speranta ca ne veti lamuri pe deplin, va supun ... Krysna Krysna Buna ziua! In speranta ca ne veti lamuri pe deplin, va supun atentiei urmatoarea situatie: - Sotia mea nascuta la data de 02.04.1967, este persoana ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate, abuzuri, trafic de influenta, etc alexandru34 alexandru34 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu sfaturi si pareri in legatura cu urmatoarea speta: In anul 1988 mama mea a suferit un accident de circulatie in urma caruia ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate pentru persoane incadrate in grad de handicap dritaS dritaS Buna ziua, Ieri am stat de vorba cu cineva a carei fice este incadrata cu handicap grad I (schizofrenie) si mi-a spus ca de curand i-a intocmit dosar pentru ... (vezi toată discuția)