avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... tichete calatorie pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

tichete calatorie pensionari

buna ziua,mama mea este pensionara si de 4 ani nu mai primeste tichetele de calatorie ptr cfr.ce poate face?multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:30, 2 Septembrie 2019
-Are si indemnizatie de handicap ?
Puteti sesiza oficial CJP in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
da,are si pensie de handicap,decizie definitiva
multumesc,asa am sa fac.
Daca are indemnjzatie de handicap inseamna ca primeste aceste tichete de la DGASPC.
Nu poate primi aceste tichete din doua surse.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2019
Carp Mircea, utilizator

Alte discuții în legătură

Bilete transport pensionari cu handicap aneta_sobo aneta_sobo - pensionarii la limita de varsta, care au dobandit un grad de handicap (grd.2), pot folosi biletele de transport atat de la pensii cat si de la handicap sau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt pensionata pe caz de boală de patru ani. am ... Nikkodor Nikkodor Bună ziua, Sunt pensionata pe caz de boală de patru ani. Am handicap accentuat. Boală s-a ivit în 2007. Din 2007 până în 2017 am muncit full time cu ... (vezi toată discuția)
Cupoane de transport cfr pentru pensionari slujitoru slujitoru Buna seara! Ma numesc Longin Slujitoru si v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema: mama mea(pensionara de 15 ani) s-a mutat din judetul Ialomita in judetul ... (vezi toată discuția)