avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație CC și alte venituri
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație CC și alte venituri

Buna ziua. O persoană care se afla in CC și primește indemnizație poate presta servicii de consultanta prin firma proprie? In ce condiții? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 2 Septembrie 2019
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza, cu condiția menținerii întreruperii/ suspendării uneia dintre activitățile care au stat la baza stabilirii dreptului la indemnizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea contractului de munca in cic si continuarea pfa-ului Lorang Lorang Buna ziua . Urmeaza sa intru in crestere si ingrijire copil de la.locul de munca dar in paralel am si un cabinet de psihoterapie . .Undeva am citit / auzit ca ... (vezi toată discuția)
Venituri suplimentare cic teodoranicoleta teodoranicoleta Ma intereseaza in ce conditii se pot realiza venituri suplimentare pe perioada CIC fara a fi afectata indemnizatia, legal? Stiu ca legea permite insa sunt ... (vezi toată discuția)
Buna, beneficiez de indemnizatie cc (nu am calitatea de angajat) ... Andreea.ivascu Andreea.ivascu Buna, beneficiez de indemnizatie cc (nu am calitatea de angajat) si mi s-a oferit posibilitatea sa realizez niste vizite \"mistery shopper\" pentru care sa fiu ... (vezi toată discuția)