avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie de plată ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie de plată ANAF

Buna ziua m am trezit Cu somație de plată de la ANAF în care ei spun că am de plată 10.800 RON.. Întrebarea este Cum se plătește această sumă? În contextul în care Eu am un loc de muncă la 4 ore fiind oarecum infirm îmi lipsesc patru degete de la mâna dreaptă. Nu am posibilitatea să stau să mă țigănesc cu ei Întrebarea este dacă mă apuc să plătesc o anumită sumă lunar Se poate rezolva ceva? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Plati datorii catre anaf AnneMarie31 AnneMarie31 Buna ziua, probabil stiti deja de popririle pe care ANAF le tot pune pe conturile PFA in ultima vreme. In ultima vreme, vuieste internetul. As dori sa cer un ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva Teodora Manzat Teodora Manzat Buna ziua In data de 20 Ianuarie am primit o scrisoare prin care era infromata ca trebuie sân plătesc la ANAF suma de 3000 RON pentru ca in anul 2013 nu am ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotãrâre judecãtoreascã tti99 tti99 Bună ziua! În urmă cu câteva luni, firma pe care o reprezint a primit o amendă de 12 000 de lei. Am plătit în 48 de ore, conform legii şi ... (vezi toată discuția)