avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia pe 0 pentru o firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia pe 0 pentru o firma fara activitate

Buna ziua. Administrez un srl neplatitor tva, cu obiect activitate design interior. Activitatea firmei este pe 0 si declarata astfel de contabil la ANAF de mai multe luni. Este posibil si admis sa depun eu insami, in calitate de administrator, aceasta declaratie in continuare la anaf, fara sa mai apelez la un contabil? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: designer.aed , utilizator 18:29, 12 Septembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Va puteti depune singura declaratia 100 cu impozitul pe venitul microintreprinderii 3% cu zero doar daca va luati pe firma certificatul de semnatura electronica pentru a o putea semna si depune online trimestrial pe e-guvernare.
Va multumesc pentru amabilitate!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inca se mai pot depune la ghiseu declaratiile. Deci, daca ve descurcati, faceti declaratia 100 pe zero si o depuneti.

Pe langa aceasta declaratie trebuie sa depuneti si bilantul anual, dar acesta trebuie intocmit de un expert contabil.
Asadar pot depune aceasta declaratie la ghiseu, completata de mine (iar nu de contabil!)? Cu alte cuvinte in acest mod pot actiona singura, fara sa apelez la un contabil atata timp cat activitatea firmei este pe 0?
( Iar cheltuiala pentru certificatul de semnatura electronica nu imi mai este in acest caz necesara).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles bine. Succes!

Alte discuții în legătură

Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 din soft pdf DianaDiaconu123 DianaDiaconu123 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. Doresc sa depun declaratia 100 pt impozit pe venitul microintreprinderilor pt trimestrul 1/2014 si ... (vezi toată discuția)
Bilant/balanta 2018 ioana roxana muresan ioana roxana muresan Am infiintat anul acesta in Octombrie un SRL neplatitor de TVA. Desfasuram 2 activitati: activitatea principala este producator mobila, activitatea secundara ... (vezi toată discuția)