avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Livretul militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Livretul militar

Cum pot obine Livretul Militar ? Orginalul l-am predat cind am plecat din ROMANIA in 1990
Multumesc Daniel
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 3 Septembrie 2019
Va puteti interesa la Comisariatul din judetul unde ati fost in evidenta sau la institutia unde ati predat livretul militar.
Legea 446/2006
art.52
...
(3) Pierderea livretului militar se comunică în scris centrului militar pe raza căruia domiciliază, în termen de 5 zile, şi se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, în termen de 10 zile de la constatare.

Pentru publicarea oricărui anunţ de pierdere in Monitorul Oficial sunt necesare următoarele acte:
- cerere de publicare, însoțită de copie B.I./C.I

Modalităţi de transmitere a actelor spre publicare:
- prin poştă
[ link extern ]

- direct la sediul Centrului pentru relaţii cu publicul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului ... Maria Bodolan Maria Bodolan Buna ziua! Unde mă pot adresa vă rog, pentru recuperarea livretului militar pierdut, al soțului decedat? Vă mulțumesc! (vezi toată discuția)
Cum pot obţine un duplicat al livretului militar, având în ... Săvulescu Niculae-Florinel Săvulescu Niculae-Florinel Cum pot obţine un duplicat al livretului militar, având în vedere că sunt declarat *Inapt serviciu militar cu scoatere din evidenta*? (vezi toată discuția)