avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract orange expirat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract orange expirat

buna ziua.am avut un abonament la orange pe o perioada de 24 de luni, contractul a expirat in luna martie a acestui an, iar eu nefiind anunta de expirarea acestui contract am continuat sa platesc abonamentul in valoare de 15 euro pe luna. intrebarea mea este daca pot sa fac ceva in privinta aceasta. daca este legal ceea ce au facut cei de la orange??
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:46, 3 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e nimeni obligat sa va anunte. sunteti parte in contract, aveti un exemplar... dar il puteti rezilia fara penalitati daca nu ati obtinut beneficii contractuale intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange donna68 donna68 Ce se poate face in cazul in care anul trecut am primit un telefon pe unul dintre abonamentele orange in martie si sau prelungit 2 abonamente in loc de 1 , si ... (vezi toată discuția)
Portarea dintr-un serviciu de telefonie in altul valentinamiklos valentinamiklos Buna ziua! Sunt abonat Orange din 2002. Pentru ultimul telefon pe care l-am achizitionat impreuna cu un abonament de 27 de euro, perioada contractuala (de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)