avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate reincadrata de catre fisc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate reincadrata de catre fisc

Buna ziua,

Momentan sunt angajat ca si manager logistica la o firma de produ tie de confectii metalice. Activitatile principale fiind planificarea si organizarea productie, coordonarea echipei de ingineri, mentenanta softurilor si departamentul de ofertare.

Deoarece am un program flexibil si lucrez deseori de acasa as dori sa trec pe PFA sau II.

As dori sa va intreb daca riscul de a fi reincadrat la activitate dependenta este ridicat si in cazul in care se impune aceasta reincadrare cine suporta consecintele ?

Mentionez ca este vorba de judetul Cluj.

Multumesc anticipat !
Cristian
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:17, 4 Septembrie 2019
Da. Ramaneti acolo cu contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post manager marketing eujad eujad ma puteti ajuta cu fisa de post ptr manager marketing?multumesc (vezi toată discuția)
Fisa postului de asistent tehnic sergiumarin sergiumarin Va rog mult sa-mi prezentati o fisa de post pentru asistent tehnic in cadrul unui proiect desfasurat in colaborare cu UNICEF....se refera la protectia ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)