avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,

Am intentat divort acum o luna de zile si avocata a primit de la tribunal sa platesc o taxa de 1250 lei in termen de 10 zile.
Daca eu am cazut de acord cu sotul meu sa nu mai divortam ,mai sunt obligata sa platesc aceasta taxa?
Cel mai recent răspuns: Serbanstefan21 , utilizator 08:25, 5 Septembrie 2019
Dar ce capete de cerere ați mai formulat? Taxa de timbru pt divorț este de 100 lei!
Dacă decideți să nu divorțați, nu mai achitați taxa iar cererea se va anula!
da ,acum am inteles.Taxa este 100 lei si onorariul avocatei este 1150.
Onorariul avocatei îl veți achita proporțional cu activitațile prestate până acum (redactare cerere, depunere, etc)!
adica platesc 1150lei pt ca a redactat cererea si a depus?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Negociați cu ea!
Oricum, nu cred că onorariul acesta era pt tot procesul, este o sumă derizorie dacă înglobează redactare și reprezentare la toate termenele!

Alte discuții în legătură

Problema cu onorariul avocatului oliviar oliviar Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori, taxe și procedură Krisan mihaela Krisan mihaela Cum poți divorța dacă ai copii și ce acte trebe și se mai plătește taxa de 700\"ron când depui actele (vezi toată discuția)
Divort silviaandreea77 silviaandreea77 cum procedez daca vreau sa divortez ,precizez ca sotul nu este de acord (vezi toată discuția)