avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TP cu mai multi proprietari decedati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TP cu mai multi proprietari decedati

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
- detin TP in care sunt trecuti 3 proprietari, acestia nu au niciun grad de rudenie si sunt decedati
- in TP sunt trecute mai multe parcele ca teren arabil extrabilan
- exista mostenitor pentru fiecare proprietar din TP, dar nu este facuta succesiune dupa acestia
- fiecare au 1/3 din toate parcelele trecute in titlu, dar acestia s-au inteles verbal si au imparti parcelele astfel incat bunicul meu lucreaza 1/2 dintr-o parcela, iar unul din mostenitorii celui de-al doilea proprietar lucreaza 1/2. Mostenitorul celui de-al treilea proprietar nu lucreaza aceasta parcela pentru ca a primit in schimb alta. Nu am niciun act care sa dovedeasca acest lucru.

Bunicul meu doreste sa intre in posesia jumatatii pe care o lucreaza. Cum este posibil acest lucru avand situatia descrisa? Am discutat cu mostenitorii si au fost de acord cu acest lucru, dar ma intereseaza ce acte sunt necesare si ceare e cea mai avantajoasa solutie privind costurile / timpul.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Contestatie mostenire razvanz razvanz Buna Ziua! As dori sa ma ajutati cu o informatie. Fratii bunicii mele au impartit pamantul parintilor lor in parti egale, fara ca bunica mea sa fie ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit MacoveiNiculae MacoveiNiculae In anul 1994 a fost emis un titlu de proprietate pentru o suprafata de teren de 5000 mp, compusa din 3 parcele diferite. Dupa 21 de ani s-a constatat ca una ... (vezi toată discuția)
Intrebare iesire din indiviziune costi.voicu costi.voicu Buna ziua, Daca pe un titlu de proprietate o casa + teren de 3000mp apar ca 2 mentiuni: una de 1500mp in care este inclusa si casa si una de 1500mp care ... (vezi toată discuția)