avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Copil sub 3 ani intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Copil sub 3 ani intretinere

Buna ziua. Am înțeles că s-a votat legea conform căreia copii sub trei ani intrară la plata întreținerii ,atât cheltuieli apa ,curent etc cât și a salariilor angajaților. Îmi puteți spune ,va rog,daca legea este in vigoare sau dacă aveți informații? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 09:28, 5 Septembrie 2019
Nu s-a votat nicio lege in sensul acesta.
Vechea lege 230/2007 avea prevazuta posibilitatea (nu obligatia) de a scuti copii sub 3 ani de la plata acelor cheltuieli care se repartizau pe numar de persoane. In noua lege 196/2018 nu mai este aceasta optiune.
Prin urmare si copiii sub 3 ani intra in calcul la plata intretinerii la rand cu toti locatarii.
Ca o parere personala, Adunarea generala ar putea acorda vreo scutire ptr. acesti copii daca membrii asociatiei doresc in conditiile in care treaba asta nu ii incarca la plata pe ceilalti locatari cu sume importante. Daca s-ar vota asa ceva nu cred s-ar incalca vreo lege.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
gigiz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o nelămurire in legatura cu taxele la asociațiile de locatari pt copii sub 3 ani Benica Flavia Diana Benica Flavia Diana Bună ziua \' având în prevedere noua lege conform căreia copii sub 3 ani pot fi puși/scutiți de la taxe datorită votului de consiliu .,la noi sa ... (vezi toată discuția)
Buna . am tot căutat lege și nu găsesc . as dori sa știu ... Andrap98 Andrap98 Buna . Am tot căutat lege și nu găsesc . As dori sa știu de la ce vârsta se trec copiii la cheltuiala la bloc ? Nasc curând și doresc sa știu dacă se ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea ... Maria Escu Maria Escu Buna seara , am înțeles ca in aprilie 2021 s a votat scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere a copiilor sub 3 ani, cel puțin în Camera ... (vezi toată discuția)