avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita poprire pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita poprire pe salariu

In aprilie mi a venit o proprire pe salariu este o datorie facuta in 2006 neachitand cateva rate acum din luna a 4 -2019 am poprire pe salariu din aprilie pana in luna aceasta am achitat toata suma imprumutata atunci 2000 lei cum pot opri poprirea avand in vedere ca au trecut atatia ani normal pe instiintare este trecuta suma de 8294.35 lei Se mai poate face ceva ? Am inteles ca dupa atitia ani se presscrie si este abuziv sa platesc suma aceasta colosala.multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana-Adi , utilizator 15:45, 10 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De când aveți p;oprirea pe salariu, din aprilie 2019`?
Când ați plătit ultima rată la credit`?
Luna trecuta pe 10 si o sa mi opreasca si luna asta pe 10
Termenul de a face CONTESTAȚIE la executare este de doar 15 zile de la data când ați luat la cunoștință de executare În acest moment nu prea nai aveți ce face.

Dacă erați în termen, puteați depune la judecătorie contestație, prin care ați fi invoca prescripția.
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2019
Dapix, utilizator
Acum nu mai puteti face nimic. Trebuia sa depuneti contestatie la executare atunci cand ati primit poprirea. Probabil ca dreptul lor era prescris.
Buna seara.multumesc pt raspunsuri.Ce pot face ? Nu exista nici o solutie macar sa mi opreasca mai putin eu sunt la 6 ore si am 2 copii minori in intretinere nu sunt casatorita legal tatal lor este operat si are un contract de 2 ore.Se poate sa mi opreasca mai putin din salariu?

Alte discuții în legătură

Poprire Ellenna1234 Ellenna1234 Buna ziua! Am trei popriri pt credite de la trei BEJ diferiți. Una este venită la banca unde se încasează salariul si deja plătesc 1/3 din iar celelalte ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Micky87 Micky87 Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac? Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)