avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren de la primarie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren de la primarie

Am primit teren de la primarie pentru constructia unei case , Dupa intocmirea dosarului pentru autorizatia de constructi mi-a spus de la primarie ca trebuie facuta defalcarea (chiar daca ei mi-au dat acea parcela) am facut defalcarea si acum mi au cerut "documentatie topografica vizata de gadastru ". Intrebarea mea este daca intradevar trebuie documentatia topografica vizata de gadastru. Multumesc

Alte discuții în legătură

Nu gasesc planul parcelar cu coordonatele calc calc Buna ziua.Am cumparat o parcela intr-un sat de langa Timisoara.Teren intravilan(gradina suplimentara).La primarie si la cadastru este doar un plan cu tarlaua ... (vezi toată discuția)
Legea cadastrului. Palade Costel Palade Costel Buna ziua!Acum cativa ani,respectiv in 2002 am cumparat un teren in intravilanul unei localitati, cu toate formele legale,respectiv contract vanzare ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)