avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalpi delimitare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalpi delimitare proprietate

Buna ziua! Suntem 2 blocuri care avem fiecare proprietatea lui de teren cota indiviza. Dat fiind faptul că nu ne mai putem intelege omenește de la locurile de parcare am dori sa ne separam de celelalt bloc! Terenurile sunt intabulate separat pe fiecare bloc in parte si sunt cota indiviza a locatarilor din fiecare bloc. Pe ele a fost turnat de catre constructor un strat de 10cm de beton! Am vrea sa amplasam la limita de proprietare dintre cele 2 blocuri stalpi din teava cu înălțimea de 1m cu prindere mecanica in placa de beton la distanta de 1m unul de altul, eventual si o bariera. As vrea sa stiu daca trebuie sau nu autorizatie de construcție! Si o lege care sa ne lămurească! Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Obtinerea unei autorizatii de constructie la doi ani dupa acordul vecinului mariantatic mariantatic Buna ziua, Daca este posibil, va rog sa ma ajutati cu urmatoarele clarificari: In 2015 am achizitionat o magazie de lemn , (4m x 6m), de la o firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa mentionati legislatia privitoare la trotuarul ... minelacraciun minelacraciun Buna ziua, As dori sa mentionati legislatia privitoare la trotuarul de garda din jurul unui imobil locuit de mai multi proprietari avand terenul din jurul ... (vezi toată discuția)
Antene gsm marpl2005 marpl2005 Suntem o asociatie de proprietari constituita din doua blocuri(la distanta de 10cm unul de celalalt), pe unul din blocuri este montata o antena GSM pentru care ... (vezi toată discuția)