avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Actionare in instanța Cass
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Actionare in instanța Cass

In 2011 am depus o declarație de venit independent pentru suma de 200 lei pentru care in 2016 mi s-a pus poprire in cuantum de 783 lei ( 450 lei din oficiu + penalitati) ca neplata a cass-ului venitului respectiv. Am plătit suma integral la vremea aceea.
In urma aprobării legii privind recuperarea cass-ului pentru venituri sub salariul minim pe economie, am fost la ANAF pentru a depune cerere in acest sens și mi-au spus ca nu ma încadrez pentru perioada pentru care s-a aprobat legea recuperării abuzive a cass-ului. Am întrebat cum pot recupera totuși suma deoarece tot abuziv a fost, și nici nu am beneficiat de serviciile de sănătate, mi s-a răspuns ca va trebui sa acționez cass in instanța. Intrebarea mea este dacă am șanse de câștig și dacă îmi voi recupera acei bani dar și toate cheltuielile privind acest demers, inclusiv suma de plata pentru avocatul ce ma va reprezenta ?
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2019
Bogdanluciana, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata sume anaf Milit Milit In data de 8 aprilie am fost instiintata prin sms de catre toate băncile la care am deschise conturi bancare cu privire la instituire poprire pe conturi ... (vezi toată discuția)
Instituire poprire denisimona denisimona Buna ziua, Am primit acum cateva minute un sms de la o banca (cred) in care si specifica: \"Stimate Client, s-a instituit poprire pentru ... (sunt niste ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna ziua, am urmatoarea situatie: copilul meu, care nu are venituri din salarii si are calitate de coasigurat a primit decizie de impunere la plata unei sume ... (vezi toată discuția)