avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte auto

Buna seara. Va rog să mă ajutați cu sfaturi legate de actele pe care trebuie sa le primesc la achiziția unei mașini înscrise pe România. Alta nedumerire ar fi pentru cazul in care eu solicit să mergem in service sa o verifice un mecanic și descoperă probleme mari la masină , cine plătește constatarea?

Alte discuții în legătură

Achiziție mașină cu vicii ascunse reinadeyaa reinadeyaa Bună ziua, Am achiziționat un autoturism de la un parc auto in data de 3 ianuarie 2024. Ulterior am descoperit probleme care afectează structura de ... (vezi toată discuția)
Asigurari despagubiri andrusca.constanta andrusca.constanta buna, am o problema legata de un autoturim lovit in data de 04,05,2008 (pana in ziua de azi inca nu vem masina) - autoturismul a fost asigurat casco full ... (vezi toată discuția)
Viciile ascunse ale unui autoturism cumparat marystanga marystanga Buna seara As dori sa ma ajutati intr-o problema si anume: Am cumparat un autovehicul marca Opel Zafira,nu am mers la o reprezentanta sau service autorizat ... (vezi toată discuția)