avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru și intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru și intabulare

Buna ziua! Numele meu este Valentin și am o întrebare pt un avocat care .a poate ajuta cu un răspuns cat mai concret.
In urma cu 2 ani am inceput demersurile pt obținerea unui ordin de prefect pt o casa cu teren in Popești Leordeni,pt care nu dețineam decât o chitanță de mana,am făcut ce mi sa spus cu dosarul apoi am luat legătura cu o firma de cadastru care a măsurat și a făcut o schita,acum am obținut ordinul prefectului însă nu știu ce trebuie făcut ,trebuie luat legătura iar cu firma de cadastru ? Când au măsurat și au făcut schița respectiva nu înseamnă că au efectuat cadastru? Cum se intabuleaza? Alte taxe ? Alta plata? Va mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2019
valicristi46, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:01, 6 Septembrie 2019
Probabil in prima faza, v-au intocmit doar un plan de amplasament. Cititi planul si vedeti daca in partea de sus exista un numar cadastral.
Daca nu, trebuie intocmita documentatia cadastrala, pe baza ordinului prefectului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere carte funciara paliucatalin paliucatalin va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele probleme: pentru a deschide cartea funciara a imobilului am inteles ca imi trebuie documentatie cadastrala.eu ... (vezi toată discuția)
Certificat de mostenitor valicristi46 valicristi46 Buna ziua numele meu este Valentin si am o intrebare pt un avocat care ar putea ajuta la solutionarea unei mici-mari probleme,care incepe cam asa: In urma cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)