avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intoarcere executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

intoarcere executare silita

Buna ziua,
Am urmatorul caz:
In urma divortului (nu am facut partaj) am ramas cu urmatoarele datorii:
1.banca 1 ( locuinta personala ), luata cu credit in CHF in 2007
2. banca 2 ( 2 bilete la ordin semnate la avalizat, ca si sotie a unuia din asociati - fostul sot detinea o firma impreuna cu tatal sau, firma care acum este in faliment).
3. banca 3 ( am semnat ca si fidejustor, tot pt firma respectiva)
Mentionez ca, din aceste contracte s-a platit o perioada, in functie de disponibilitatile materiale personale (pt locuinta personala) si ale firmei (pt contractele pe firma), de asemenea, si din popririle pe care le avem pe salarii si pensie (in cazul fostului socru).
Aceste contracte au fost facute prin 2007-2009.
Dupa divortul de acum 2 ani, am intentat eu, personal, ca si fosta sotie, la intelegere cu fostul sot, urmatoarele procese:
1. proces de "dare in plata" pt locuinta personala
2. proces de tardivitate si clauze abuzive cu banca 3
Aceste procese nu s-au finalizat, dar, intre timp. executorul bancii 3, a scos la licitatie locuinta personala, care s-a vandut si acum urmeaza sa isi imparta banii si sa treaca noul proprietar in extrasul funciar.
Eu am depus si o contestatie la procesul verbal de licitatie,
Am doua intrebari:
1. a avut dreptul executorul sa ne execute, avand in vedere ca locuinta personala a facut obiectul unui litigiu, respectiv darea in plata, si procesul cu banca 3?
2. contestatia mea poate ajuta un proces de "intoarcere executare silita"?
3. se mai poate face ceva?

Alte discuții în legătură

Somatie imobiliar - executare apartament administrator firma in insolventa iustinp iustinp Buna ziua, vin cu rugamintea sa ma ajutati cu cateva sfaturi privind o situatie aparuta la mine si anume: am fost impreuna cu sotia mea administratori pe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita a unui imobil andacorina andacorina Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt si as dori cateva indicatii de la specialistii de aici de pe forum.Am un prieten care este divortat de ... (vezi toată discuția)