avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... sporuri
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

sporuri

am lucrat la Cfr 32 de ani.In ultimii 8 ani am avut
-spor de munca grea feroviara 15%
-conditii periculoase 15%
M-am pensionat acum 6 ani,nu stiu daca aceste sporuri mi-au fost luate in calcul.Sunt trecute in cartea de munca.In decizie nu scrie nimic.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 6 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au intrat in baza de calcul.
Legea 19/2000
Art.78(1)
.......
Numarul de puncte realizat in fiecare luna se calculeaza prin raportarea salariului brut lunar individual, inclusiv sporurile si adaosurile, sau, dupa caz, a venitului lunar asigurat, ............

Legea 263/2010
Art.96(2)
Numarul de puncte realizat in fiecare luna se calculeaza prin raportarea salariului brut lunar individual, inclusiv sporurile si adaosurile, sau, dupa caz, a venitului lunar asigurat,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
meri_tt a scris:

....In decizie nu scrie nimic.

Sunt mentionate in buletinul de calcul al pensiei.

Puteti solicita Casei de Pensii sa va comunice asa ceva.
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie pentru salariu in valuta P. Tomescu P. Tomescu Buna ziua Ma numesc Tomescu P. si dupa 1990 am avut cam 6 ani salariul in USD al carui curs fluctua de la o luna la alta. Cand se calculeaza punctajul ... (vezi toată discuția)
Care ar putea fi cuantumul pensiei mele? rodica palfi rodica palfi Sunt nascuta in 1953 15 .03. ,profesoara, studii universitare, gr did .I, VECHIME IN INVATAMINT 34 ANI SI AS DORI SA-MI RASPUNDETI APROX. CUANTUMUL PENSIEI DE ... (vezi toată discuția)
Pensionare Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As dori sa va intreb : Ce procent din veniturile unui salariat,la stat va avea pensia,la limita de varsta? Ce venituri salariale intra in ... (vezi toată discuția)