avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriaș (acte necesare administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriaș (acte necesare administratorului

Buna ziua, as vrea sa știu dacă eu in calitate de chiriașă sunt obligata sa dau o copie după actul meu de identitate administratorei, nu mi s a cerut niciodată până acum și proprietara este de acord cu mine, zice că nu vede de ce i ar trebui copie adminsitratorei după actele mele când deja au copie după actele proprietarei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:08, 7 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cpnform dispozitii in vigoare orice persoana care domiciliaza provizoriu minimum 15 zile/luna sau definitiv in condominiu are obligatia legala sa prezinte la asociatia de proprietari documentele pentru a fi inregistrat in cartea de imobil si a fi luat in baza de calcul cote lunare de intretinere
L nr 196/2018
Art. 30. -
(1) Proprietarii din condominii au obligația să notifice președintelui orice schimbare intervenită în structura și numărul membrilor familiei prin deces, căsătorii sau nașteri, persoanele luate în spațiu, precum și locatarii/comodatarii ca urmare a închirierii sau a împrumutării locuinței.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaziua , ma numesc martin eugen si sunt presedintele asociatiei ... martineugen martineugen Bunaziua , ma numesc Martin Eugen si sunt Presedintele ASOCIATIEI DE PROPRIETARI ROSES GARDEN Str.Ion Ratiu Bl.54 Ap.6 Vila 1 Tel.0740125610 ... (vezi toată discuția)
Depunere contract inchiriere asociatie Nepo Nepo Buna ziua, In cazul in care un proprietar isi inchiriaza apartamentul, exista vreun cadru legal prin care trebuie sa depuna o copie a contractului de ... (vezi toată discuția)
Colectare date personale de catre seful de scara bulanmaster bulanmaster Exista vreo lege care ii da dreptul sefului de scara sa noteze date personale despre un locatar/chirias? (vezi toată discuția)