avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am făcut prostia să apelez la un împrumut online ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am făcut prostia să apelez la un împrumut online pentru care mi s-a cerut întâi garanție, apoi o sumă și altă sumă și tot așa, dar împrumutul tot nu l-am obținut. Aș putea să-mi recuperez banii?

Buna ziua, am facut prostia si am apelat la un imprumut online . Misa trimis un contract ca va trebui sa depun o garantie pe care am platito , dupa care iar mi sa mai cerut o suma care iar am achitato si iar alta si tot asa si imprumutul tot nu lam optinut mi se mai cere iar o suma sa mi se acorde . As putea sami recuperez banii inapoi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 12:58, 10 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cine sunt astia de v-au cerut bani ? de unde sunt ?
Tocmai ati fost escrocat. Cum, suna asta te imprumut, dar intai imi dai tu bani mie?! Daca stiti cine e, depuneti plangere la politie. Functie de unde ati trimis banii, (in Romania sau in afara) se poate gasi sau nu persoana. Putin probabil sa reusiti ceva.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate, NICIODATA !!!

Pe cine ati dori sa reclamati ???

Un site de pe internet ???

Trebuia sa intrebati inainte de a face viramentele solicitate.

Sincer, imi pare foarte rau pentru aceasta situatie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati fost victima unor escroci. Ar fi trebuit sa va interesati inainte de a efectua platile respective. Sunt slabe sansele sa recuperati ceva.

Alte discuții în legătură

Inselaciune pe internet dany3377 dany3377 Buna ziua! Am gasit diverse firme financiare din strainatate (Franta de exemplu) care ofera credite pe internet. Am apelat online la acestea ... (vezi toată discuția)
Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. poate fi țeapă? IonutRed IonutRed Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe bază de declarație pe proprie răspundere privind salariul? mi s-a făcut pe facebook o propunere de împrumut cu această minimă condiție Asistentul1967 Asistentul1967 O anumita Doamna de pe facebook a venit cu o propunere de imprumut financiar pina aci nimic deosebit atita doar ca nu mia cerut nici un act doveditor cum ar fi ... (vezi toată discuția)