avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dileme, Executare silita fără ipoteca
Discuție deschisă în Executare silită

Dileme, Executare silita fără ipoteca

Am aplicat în 2012 la un proiect guvernamental Srl-d. Pentru punerea pe picioare a proiectului am avut nevoie de un credit, garantat băncii de Fondul Național de Garantare. Proiectul n-a având sorti de izbândă, după încasarea banilor de primul prestator de servicii, acesta a tergiversat începerea lucrărilor, eu fiindu-mi grad de rudenie, pe scurt m-am lăsat purtat pe degete și-n-trun final a emigrat din tara. N-am făcut niciun demers legal sperând ca voi ajunge la o înțelegere, dar între timp mi s-a început executarea silita. Student fiind n-am bunuri și venituri, dar am reușit sa obțin bunăvoința părinților sa obțin un împrumut sa sting acest conflict. Doar ca din suma restanta de atunci - 25000 lei (am plătit atunci câteva rate pana ce nu mi-am mai permis, suma inițială fiind de 39000, în momentul de față am aflat ca suma este de 35.ooo Lei. Doresc sa știu dacă nu este un abuz (creanța îngheța la începerea executării silite). Dacă nu ajung la o înțelegere cu banca, vreau sa știu dacă mai exista posibilitatea sa fac acum o plângere prestatorului de servicii, el fiind ce-l care a încasat banii, sa se judece banca cu el. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Contract de ipoteca rang i maryus777 maryus777 Buna ziua, Intampin o problema din care nu stiu daca este scapare. In luna mai am postat un subiect referitor la drepturile de mostenire ale fratilor. Luni ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile kornelya kornelya Buna seara. Pot stinge un credit bancar in care am girat cu locuinta renuntand la locuinta, deoarece am ajuns in imposibilitate de plata si as dori sa evit ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat nicoandrei1978 nicoandrei1978 Buna ziua,ma numesc Nicoleta si apelez la bunavointa dumneavoastra pentru a-mi raspunde la urmatoarea problema:in anul 2007 sotul meu a luat un credit ... (vezi toată discuția)