Buna ziua. Am de gând să cumpăr o mașină înmatriculată pe România. Acum vine marea întrebare , am găsit o mașină care în talon avea trei spații libere intre penultimul și ultimul ITP care era valabil . Mi sa părut ciudat , de ce apărea așa în Talon? Că sa nu mai zic că CIV-ul nu avea nici un nume pe el. Normal că am refuzat să fac CV cu proprietarul. Uitasem , in Talon era numele lui.
Pentru a preintampina eventuale situatii neplacute incheiati documentele de achizitie bun mobil prin birou notarial,ocazie cu care notarul va verifica toate documentele
Prin notariat niciodată, mi-am luat țeapă la achiziția unui apartament . Nu am primit toate actele, am notificat notarul și degeaba , se pare că ei doar încasează onorariul , pun o ștampilă și dau un număr de înregistrare. Nu se fac vinovați de lipsa de informare a clientului.
Duplicat ci auto
epoepo
Buna ziua
Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)