avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte auto

Buna ziua. Am de gând să cumpăr o mașină înmatriculată pe România. Acum vine marea întrebare , am găsit o mașină care în talon avea trei spații libere intre penultimul și ultimul ITP care era valabil . Mi sa părut ciudat , de ce apărea așa în Talon? Că sa nu mai zic că CIV-ul nu avea nici un nume pe el. Normal că am refuzat să fac CV cu proprietarul. Uitasem , in Talon era numele lui.
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2019
Nicoleta 1988, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta 1988 , utilizator 19:36, 8 Septembrie 2019
Pentru a preintampina eventuale situatii neplacute incheiati documentele de achizitie bun mobil prin birou notarial,ocazie cu care notarul va verifica toate documentele
Prin notariat niciodată, mi-am luat țeapă la achiziția unui apartament . Nu am primit toate actele, am notificat notarul și degeaba , se pare că ei doar încasează onorariul , pun o ștampilă și dau un număr de înregistrare. Nu se fac vinovați de lipsa de informare a clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto Bujor Stănică Bujor Stănică Ce acte trebuie sa fac daca cumpar un autoturism inmatriculat din alt județ. Sau schimbat formularele? (vezi toată discuția)
Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la ... dannymoga dannymoga Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la Financiar , cumparatorul este arab , el nu a inscris masina la ServiciulTaxe si Impozite unde ... (vezi toată discuția)
Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)