avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la ...

Buna ziua , am vandut o masina anul trecut , am scos-o de la Financiar , cumparatorul este arab , el nu a inscris masina la ServiciulTaxe si Impozite unde apartine aici in Romania si nici nu a mers Derviciul Circulatie Pipera , am mandut masina in Mai 2022 si el mai avea sa plateasca o diferenta pe care nu o mai avea . a adus masina inapoi cu toate actele si de atunci a disparut , probabil a plecat in tara sa , nu mai pot sa-l contactez , masina este parcata in fata casei mele , Cartea , Talonul sunt tot pe numele meu , ce pot face in aceasta situatie , as putea sa o inscriu din nou la Financiar si pe urma sa o vand ? Va multumesc , Dan M.
Cel mai recent răspuns: dannymoga , utilizator 16:34, 8 Februarie 2023
Deocamdata nu circulati cu ea, are inmatricularea suspendata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati radiat auto de la autoritatea fiscala,nu aveti cum sa o notati pe rol fiscal in lipsa unui document care sa probeze achizitia bunului mobil
Solutionarea implica procedura complexa
Initial solicitati date relevante despre cumparator la politia unde este consemnat domiciliul cumparatorului in actul de vanzare cumparare si la serviciul pasapoarte
Masina are RCA si ITP valabil?
Nu mai am contact cu acesta , ITP si RCA expirat , am nevoie de o declaratie notariala pe proprie raspundere de la el , multumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2023
dannymoga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la financiar, ... Mgsgeorge Mgsgeorge Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina in momentul de fata???? babasu babasu Va rog, sa imi dati un raspuns concis Am cumparat o masina, la ea am toate actele, carte de identitate si certificat de inmatriculare. Masina in acte este ... (vezi toată discuția)