avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere acces

In urma realizarii unei instalatii de canalizare comunala distrug podurile de acces in proprietati ,si santurile aferente scurgerii apei pluviale .La accesul in proprietatea mea au distrus doua poduri de acces si nu vor sa le readuca la starea initială. Ce este de facut ,urmat?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:37, 8 Septembrie 2019
Buna seara,
Daca nici in urma unei notificari scrise transmisa printr-un executor sau cabinet de avocat, nu va intelegeti atunci actionati in instanta constructorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in proprietate maxym1984 maxym1984 Dupa ce primaria ,cu lucrarile sale a distrus podurile de acces in curte si nu santurile au ramas colmatate nedorind sa le readuca la starea initiala ,primarul ... (vezi toată discuția)
Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)