avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda din Austria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda din Austria

Salut, acum cateva zile am primit la adresa mea din Romania un plic cu o amenda de viteza pe teritoriul Austriei, (limita era de 80 km/h, iar eu am depasit limita cu 34 km/h, amenda este de 110 euro), dar problema este ca plicul cu amenda a ajuns la mine dupa aprox. Trei luni de zile, deci in acest caz ce este de facut? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 02:34, 9 Septembrie 2019
Buna seara,
Discutati cu un avocat din Austria sau platiti amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, mi-a fost reținut permisul în olanda pentru depășirea ... Iulian3190 Iulian3190 Salut, mi-a fost reținut permisul în olanda pentru depășirea limitei de viteza (207km/h limita find de 120km/h) care pot fi consecințele ? Mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de informare Grace2 Grace2 Buna ziua! Am gasit la cutia postala o Scrisoare de informare din Germania prin care se spune ca intr-o zi din octombrie am depasit viteza admisa (30 km/ h) ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal - anulare proces verbal nutzu_v nutzu_v As dorii sa stiu daca am sanse in a contesta un proces verbal pentru contraventia de depasire a vitezei legale. Am semnat procesul verbal, dar cand am citit ... (vezi toată discuția)