avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen 4725
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen 4725

Am infintat o Intrep. Individ. cu cod principal caen 4711 ( am cod secundar 4725) si am un aparat de cafea care nu functioneaza cu fise,trebuie un alt cod caen cumva?? MULTUMIRI ANTICIPATE..
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 10:11, 29 Noiembrie 2009
Sincer, nu sunt nici ei foarte clari in a explica concret fiecare cod CAEN.Pt siguranta va sugerez si introducerea codului CAEN 4729.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Caen 4729 - permis pt. magazin mixt ? danac71 danac71 Buna ziua, Pe certificatul de inmatriculare scrie cod CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate. In actul ... (vezi toată discuția)
Comerț - corectitudine cod caen Maria Stet Maria Stet Buna ziua! Va rog să-mi răspundeți la următoarea întrebare: Dețin doua puncte de lucru la aceasi adresa binenteles in spatii diferite.In certificatul de ... (vezi toată discuția)