avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen 4725
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen 4725

Am infintat o Intrep. Individ. cu cod principal caen 4711 ( am cod secundar 4725) si am un aparat de cafea care nu functioneaza cu fise,trebuie un alt cod caen cumva?? MULTUMIRI ANTICIPATE..
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 10:11, 29 Noiembrie 2009
Sincer, nu sunt nici ei foarte clari in a explica concret fiecare cod CAEN.Pt siguranta va sugerez si introducerea codului CAEN 4729.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru cofetarie mariusgabriel mariusgabriel buna ziua, am deschis o cofetarie unde se comercializeaza urmatoarele: prajituri, sucuri, ceai cald, cafea, bomboane si produse de patiserie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Caen 4729 - permis pt. magazin mixt ? danac71 danac71 Buna ziua, Pe certificatul de inmatriculare scrie cod CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate. In actul ... (vezi toată discuția)
Comerț - corectitudine cod caen Maria Stet Maria Stet Buna ziua! Va rog să-mi răspundeți la următoarea întrebare: Dețin doua puncte de lucru la aceasi adresa binenteles in spatii diferite.In certificatul de ... (vezi toată discuția)