avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reîntoarce CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reîntoarce CIC

Buna, in anul 2015 am fost pusă pe funcția de secretar sef la o instituție de învățământ, in urma pensionarii secretarei sef de atunci. Am ramas doua din 3 asa ca m-au pus pe mine secretar sef pe considerentul ca cealalta nu poate , fiind sora directorului. In 2017 noiembrie am intrat pe CIC, iar acum urmează sa ma intorc cu cele 60 zile pentru a beneficia de stimulentul de inserție, insa am fost înștiințată de conducere ca voi reveni pe postul de secretar simplu nu sef de pe care am intrat pe CIC, rămânând cealalta pe secretar sef iar eu pe al ei. Am facut schimb de posturi cum ar veni. Întrebarea mea este , au avut voie sa faca aceste demersuri ? Si in ce baza legală ( directorul ajungând intre timp director adjunct la ISJ) . Conform legii cred ca trebuia sa ma reîntorc pe postul de pe care am iesit in CIC, atat timp cat este viabil , apoi ulterior sa se faca demersurile care sa ramana pe acel post .
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Desfintare post reintoarcere din cic Andreea Socaci Andreea Socaci Buna ziua, Numele meu este Andreea Socaci si am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii. In prezent sunt in CIC, data reintoarcere la munca trexuta ... (vezi toată discuția)
Angajat reintors de pe concediu de ingrijire a copilului vs. angajat actual pe aceeasi functie terezbarbu terezbarbu Buna ziua! Azi mi s-a adus la cunostinta de catre directorul zonal ca : firma este in reorganizare si restructurare ( legal nu s-a anuntat acest lucru, firma ... (vezi toată discuția)