avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Bună ziua.azi mi-a venit decizia de la casa pensiei.surpriza a fost că după 15 ani cotizați cu vârsta de 48 ani mi-au calculat 182 lei.mentionez că codul este N 22.Sa fac contestație? Asta este pensia pe care o sa o primesc?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:11, 9 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti primi indemnizatia minima pentru pensionari care pe luna septembrie este de 704 lei.
Daca aveti de primit ceva din urma, indemnizatia a fost de 640 lei/lua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii kikiana kikiana Bună seara, va rog sa mi spuneți dacă pensia mea întra în prezenta recalculare m am pensionat în 2010 pe legea 263 din 2010 art 149 aliniat 1, în ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate grad 3 cotimanis cotimanis Bina seara!Am fost operata la cap in luna ianuarie.In urma rezultatelor de la comisii am fost pensionata cu handicap grad 3. Am depus toate actele la casa de ... (vezi toată discuția)
Recalculare Ballif.florin.yahoo.com Ballif.florin.yahoo.com Sant revolutionar și am 62 de ani și beneficiez de iesirea la pensie cu 5 ani mai devreme. Am contribuit 20 de ani la bugetul casei de pensii si primesc 405 ... (vezi toată discuția)