avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces civil

in cate exemplare se pune la registratura judecatoriei intampinarea unui parat ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:09, 9 Septembrie 2019
Bună ziua. Actele de procedură și înscrisurile de care înțeleg părțile a se folosi, se depun în tot atâtea exemplare câte părți sunt și un exemplar în plus, pentru instanță. Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2019
„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat, Avocat
Buna seara,
In cate parti sunt mai putin el si un exemplar pentru instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare, proces civil Serbu Serbu In calitate de parat trebuie sa depun o intampinare la actiunea deschisa de reclamant. Daca se timbreaza si cu ce valoare, intampinarea respectiva? In cate ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, voiam să știu dacă, în calitate de intervenient ... foteaic foteaic Bună ziua, Voiam să știu dacă, în calitate de intervenient în favoarea altei persoane, pot să fiu și audiat sau pot numai să depun ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Wanna2211 Wanna2211 Bună seara. In cazul unui proces de ieșire din indiviziune exista posibilitatea pierderii imobilului pentru care se face acest proces,eu având banii care ... (vezi toată discuția)