avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursă socială
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursă socială

Am trei copiii în plasament familial: 11 ani, 14 ani și 18 ani. Clasa a 5-a, a IX și anul I la facultatea.
Pot beneficia de bursă socială țintind cont că primesc pentru fiecare alocație de plasament în valoare totală de 1800 lei? Eu sunt pensionară, avind o pensie lunară de 1530 lei.

Alte discuții în legătură

Doresc sa stiu- pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 Am un baiat care are 18 ani si ii platesc pensie alimentara 560 lei/luna si este in clasa a - XII - a ,iar fosta sotie are si ea un salariu de 1800 ... (vezi toată discuția)
O sa implinesc curand 18 ani. provin din plasament familial iar ... Nico004 Nico004 O sa implinesc curand 18 ani. Provin din plasament familial iar odata cu impinirea a 18 ani vreau sa plec de acasa sa ma descurc de una singura deoarece mi-ar ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru familia monoparentala pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Am un baiat student anul V la medicina loc cu taxa .Primeste pensia de urmas in cuantum de 350 ron.Venitul meu net era in luna martie de 340 ron ... (vezi toată discuția)