avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... profesoara de matematica problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

profesoara de matematica problema

Acum ceva timp o profesoara de matematica de gimnaziu isi constrangea elevii sa faca pregatire cu ea in schimbul unei sume de bani folosind numeroase amenintari in legatura cu faptul ca daca ei nu se vor conforma spuselor ei acestia vor fi lasati repetenti pe capete. Parintii au facut o plangere la inspectorat si cei de acolo au zis ca aceste lucruri nu sunt adevarate si ca totul se datoreaza faptului ca aceasta profesoara nu este tocmai placuta de comunitatea din localitatea in care preda. Cum se poate proceda in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:00, 9 Septembrie 2019
Buna seara,
O luam de la capat!
Aveti o dovada REALA asupra celor afirmate?
Va reamintesc ca in caz contrar profesoara va poate actiona in instanta si va va castiga.
Va mai explic o data:
Probe reale sunt inregistrari cu sonor in care profesoara sa ceara bani sau sa conditioneze trecerea clasei de meditatii particulare cu ea sau altcineva apropiat ei.
Doar afirmatiile unor elevi care nu prea invata nu sunt probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Profesor care imi cere bani ca sa ma promoveze stenk stenk Buna ziua, am si eu o problema urgenta cu un profesor care ma santajeaza si imi cere bani pentru a ma trece clasa. Sunt elev in clasa a XI-a si anul acesta ... (vezi toată discuția)
Scandalul cu bac-ul la liceul bolintineanu.... Tarzan2012 Tarzan2012 Stimati forumisti,deschid acest subiect cu concluzia ca fiecare sa ne exprimam parerile cu privire la examenele de bacalaureat. Asa cum stiti,zilele trecute ... (vezi toată discuția)