avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... OUG 34/2014 se aplica pentru servicii?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

OUG 34/2014 se aplica pentru servicii?

OUG 34/2014 se aplica pentru servicii cumparate de la distanta, de pe site-ul comerciantului, precum tichete de calatorie la tren, bilete de avion si servicii turistice?

Daca de exemplu CFR retine 20% din valoarea unui tichet de calatorie cumparat online, este legal conform OUG 34/2014?

Va rog sa-mi raspundeti la ambele intrebari.

Alte discuții în legătură

Probleme companie aeriană maranos76 maranos76 Bună seara! Am următoarea problemă: Pe data de 23 noiembrie 2014 am achiziţionat online un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Munchen cu ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare bilete avion floridecires floridecires Am facut o rezervare online pentru bilete de avion, am optat pentru plata online, cu cardul, caz in care, la efectuarea rezervarii s-a initiat si plata ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire c/v bilet cfr calatorie ne efectuata paralelipiped paralelipiped Buna ziua, In 29.03.2016 am achizitionat on-line un bilet de calatorie CFR on line pe relatia: cluj-napoca bucuresti pentru 30.03.2016 din motive urgente ... (vezi toată discuția)