avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua! Daca din anumit motiv, pana in prezent, nu s-a depus dosarul si cererea pentru restituirea taxei auto, credeti ca mai exista vreo modalitate legale prin care aceasta se poate realiza? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Taxa auto dupa termen iacob44 iacob44 Buna ziua, am si eu o intrebare. Daca nu am depus dosarul pentru restituirea taxei auto, se mai poate face ceva acum? Exista vreo modalitate de a o mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare lilicapitanu lilicapitanu Va rog sa-mi spuneti pentru masinile pentru care s-a platit taxa,s-a depus o cerere de restituire in decembrie 2015 si care intr timp s-a radiat prin casare se ... (vezi toată discuția)
Nedepunere la 31.08.2018 a cererii restituire taxa auto ? gyandy gyandy Buna ziua. Din pacate nu am reusit sa depun la ghiseu cererea de restituire a taxei auto la termenul din 31.08.2018. Am trimis-o pe e-mail dar nu a fost ... (vezi toată discuția)