avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalculare pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalculare pensie alimentara

Buna zis,
Soțul meu are din căsătoria anterioară o fetita de 9 ani. Au divorțat la notar si ii plătește 500 de lei ( muncea in străinătate)pensie alimentara. Noi acum avem un copil iar soțul lucrează pe minim pe economie.
Se poate sa ii se calculeze o pensie mai mică?
Mulțumesc eventualelor raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:18, 10 Septembrie 2019
Buna ziua,
Va trebui sa merga in instanta si sa solicite recalcularea pensiei conform actualelor venituri si a faptului ca a mai aparut un minor.
Fiecae din copii va avea dreptul la 1/6 din venitul net al domnului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, recalculare pensie de intretinere ceruta de tata simonausurelu simonausurelu Sunt divortata de doi ani si am in intretinere doi copii minori de respectiv 8 si 6 ani.Primesc pensie alimentara pentru copii de la fostul sot de 700 ron ... (vezi toată discuția)
Informatii despre recalcularea pensiei alimentare carole carole Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate recalcula pensia alimentara, respectiv diminuirea ei, pe care sotul meu (suntem casatoriti legal) de un an de ... (vezi toată discuția)
Divort iama iama Buna seara, O sa va spun pe scurt povestea mea. Sunt casatorita de 9 ani, am o fetita de 5 ani. Sotul meu a inceput sa lucreze peste hotare acum 4 ani.Se ... (vezi toată discuția)