avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Poate o persoana avea deschis si un PFI si PFA in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Poate o persoana avea deschis si un PFI si PFA in acelasi timp?

Sunt inregistrata ca PFI la ANAF din 2014 (traducator si interpret autorizat).
As fi vrut sa imi adaug inca 2 coduri CAEN (legate de realizarea si comercializarea produselor handmade/arta), dar am inteles ca nu este posibil pe acelasi PFI (traducerile fiind profesie libera, nu PFA obisnuit inregistrat la Registrul Comertului).
Intrebarea mea este daca pot deschide un nou PFA pentru aceste activitati handmade, in paralel cu PFI de traducator pe care il am deja si daca da, va trebui sa platesc contributiile sociale obligatorii de 2 ori?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii AdiLutas AdiLutas Buna ziua, Care este varianta cea mai buna pentru urmatoarea situatie: - o persoana a terminat facultatea de limbi straine si a obtinut autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
Pfa si ii cu cod caen diferit pt aceeasi persoana mikohajnalka mikohajnalka Buna ziua, detin o II de traducator, insa as vrea sa pot lucra si in alte domenii (IT). Oare pot sa detin in acelasi timp si II pt traduceri si sa-mi ... (vezi toată discuția)