avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere cu permis suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere cu permis suspendat

Buna seara Am o întrebare in legătura cu aceasta soluție data de judecător
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
MANITOU, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:13, 11 Septembrie 2019
Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. (2) C.pen. rap. la raportat la art. 61, alin. (4), lit. c) C.pen. ?i art. 396 alin. (10) C.proc.pen. condamnă pe inculpatul ALDEA MARIUS la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 5250 lei, stabilită prin înmulţirea unui număr de 175 zile amendă cu suma corespunzătoare zilei amendă stabilită de instanţă la 30 lei pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, faptă prevăzută de art. 335 alin. (2) Cod penal (faptă din data de 03.12.2016). Atrage aten?ia inculpatului asupra dispoziţiilor art.63 C.pen. În baza art. 274 alin. 1 C.proc.pen. obligă inculpatul să plătească suma de 1.200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 800 lei aferentă fazei de urmărire penală. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 10.09.2019. Se mai poate face ceva in aceasta privința ? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
MANITOU, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu sunteti multumit de solutie, aveti dreptul sa depuneti apel.
Mulțumesc pentru informație..Mai am o întrebare, in cât timp trebuie sa plătesc amenda penală și celelalte cheltuieli și unde ? O zi buna
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Amenda penala o.platiti in 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii.

Cheltuielile judiciare reprezinta venit la bugetul de stat ,se pot plati in baza hotararii definitive.

MANITOU a scris:

Mulțumesc pentru informație..Mai am o întrebare, in cât timp trebuie sa plătesc amenda penală și celelalte cheltuieli și unde ? O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi puteți explica va rog decizia asta ? condamnare fără ... Andreea1816 Andreea1816 Îmi puteți explica va rog decizia asta ? Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.2 şi 10 C.proc.pen. ... (vezi toată discuția)
Explicație sentință. .. Allynta1984 Allynta1984 Problema Juridica: Buna ziua Imi Puteți explica mai exact ce scrie in sentința de mai jos: Tip soluție: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 396 ... (vezi toată discuția)
Explicație sentință Allynta1984 Allynta1984 Buna ziua Imi Puteți explica mai exact ce scrie in sentința de mai jos: Tip soluție: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art. 396 C.proc.pen. şi ... (vezi toată discuția)