avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Desființare PFA, norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Desființare PFA, norma de venit

Dacă desființez acum un PFA norma de venit trebuie sa plătesc integral impozitul pentru tot anul sau se scade impozitul pentru lunile ramase?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:17, 11 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se scade. Prin depunerea declaratiei unice la radierea pfa, in care treceti data de incetare a pfa de pe decizia de la registrul comertului, o sa va recalculati singur si norma de venit pentru 2019 care va fi doar pentru lunile in care pfa a fost activ. Se scad lunile ramase din 2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Am un pfa la norma de venit fara activitate. Richard Sebestien Richard Sebestien Buna ziua. Am un PFA la norma de venit fara activitate ce o fost infiintata in februarie 2023. Nu vreau sa am activitate si vreau sa il inchid dar undeva in ... (vezi toată discuția)
Ce taxe plătesc în 2019 pentru veniturile realizate din pfa free34ar free34ar Dacă sunt angajata și am și un PFA, ce taxe plătesc în 2019 către statul român pentru veniturile realizate din pfa? (vezi toată discuția)