avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un PFA la norma de venit fara activitate.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un PFA la norma de venit fara activitate.

Buna ziua. Am un PFA la norma de venit fara activitate ce o fost infiintata in februarie 2023. Nu vreau sa am activitate si vreau sa il inchid dar undeva in octombrie,noiembrie. Intrebarea mea este ca daca nu am nicio activitate mai trebuie sa platesc impozit pe anul 2023 si ce obligatii am in 2024? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:19, 28 Mai 2023
Vi se va recalcula norma de venit pentru plata impozitului pe venit doar pentru lunile din 2023. pana la radierea de la Registrul comertului. La radierea pfa veți depune in 2023 declaratia unica de inchidere și în 2024 nu va mai fi nevoie sa depuneți nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere pfa 31.12.2023 Pusa Mărioara Pusa Mărioara Bună ziua , Cu data de 31.12.2023 vreau sa radiez un PFA norma de venit. Care este terenul în care sa ma încadrez pentru depunerea cererii la ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa cdcd cdcd Buna ziua, Vreau sa inchid un PFA norma de venit, acum in octombrie. Platesc mai intai contributile pt trim IV sau doar pe o luna? Sumele le-am primit ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica rectificativa pentru inchidere pfa + incasat dividende alex_mihai1124 alex_mihai1124 Buna ziua! Saptamana aceasta am inchis PFA-ul (la norma) si urmeaza sa depun DU rectificativa ca sa recalculez norma. Norma era 45.000 iar recalculata vine ... (vezi toată discuția)