avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vânzare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vânzare auto

Bună seara! În anul 2015 am cumpărat o mașină iar vânzătorul nu îmi poate elibera un certificat fiscal. Pot depune o plângere ptr înșelare în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 08:37, 11 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Sancțiunea pentru neinmanarea certificatului de rol fiscal la momentul semnării contractului este nulitatea absoluta a contractului, sanctiunea e prevăzută in codul de procedura fiscală. In măsura in care se dovedește ca vanz nu era proprietar da se poate merge pe înșelăciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o problema cu actele de vânzare cumpărare ... MihaiC1989 MihaiC1989 Bună ziua am și eu o probelema cu actele de vânzare cumpărare la o mașină. În urma cu 2 ani am achiziționat o mașină (era duminica) am făcut actele ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. dețin ... Sagetatoarea Sagetatoarea Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. Dețin certificatul și talonul mașinii. Ultimul proprietar al mașinii a predat fiscalul celui ... (vezi toată discuția)
Afacere paguboasa sau inselaciune new_bogdan new_bogdan Buna seara, Intampin urmatoarea situatie: Am cumparat un vehicul de la o persoana care nu era proprietar in acte. Respectiva persoana m-a asigurat verbal in ... (vezi toată discuția)